Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gel antireumatic Puterea Ursului
3299 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gelul antireumatic Puterea Ursului este un produs Life Care care este recomandat sa fie utilizat pentru tratarea durerilor reumatice. Gelul antireumatic Puterea Ursului actioneaza pe loc, prezinta un efect de incazire locala, calmeaza durerile reumatice, joaca un rol important in diminuarea artritei, ajuta circulatia periferica a organismului.

Gelul antireumatic Puterea Ursului este recunoscut pentru actiunea sa rapida in ceea ce priveste calmarea durerilor reumatice, a durerilor musculare si a durerilor de natura articulara. Produsul nostru ajuta la diminuarea artritei, fiind considerat un excelent remediu inclusiv pentru tulburarile circulatiei periferice.

Gel antireumatic Puterea Ursului are o actiune emolienta, puternic antiseptica, stimuland cu succes circulatia periferica. Combinatia complexa de menta, eucalipt, vita-de-vie si ginseng care provin din medii controlate bio, ofera efecte multiple pentru sanatate cum ar fi: reducerea durerilor musculare, reducerea si calmarea inflamatiilor, stimularea circulatiei periferice.

Menta este recunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice, avand un aroma extrem de tonifianta.Vitamina B, calciul si potasiul ce se regasesc in compozitia mentei produc o crestere exponentiala a tonusului muscular si imunizeaza substantial organismul. Eucaliptul este un produs extrem de important pentru tratarea artritei, in special atunci cand simptomele sunt acutizate de vremea friguroasa. Ginsengul stimuleaza starea tonica generala si prezinta un puternic efect energizant. Vita de vie este recunoscuta de sute de ani pentru pentru efectele sale terapeutice, extraordinare, in cazul tulburarilor periferice.
Din Gura in Gura