Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gel anticelulitic cu menta bio Krauter
4999 lei
Brand
Gel anticelulitic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gelul anticelulitic cu menta bio Krauter are un efect puternic, ajuta la reducerea surplusului de apa din tesuturi, facilitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii depozitate sub piele.

Efectul termic intens actioneaza local, reducand sesizabil aspectul de coaja de portocala, stimuland circulatia la nivel micro si ajutand la intarirea musculaturii.

Combinatia deosebita de menta si rozmarin din plante provenite din medii controlate biologic este utila pentru imbunatatirea regenerarii celulare, reducerea fragilitatii capilare, imbunatatirea texturii pielii, netezirea si tonifierea acesteia. Gelul anticelulitic stimuleaza circulatia sangvina periferica, oferind elasticitate si suplete pielii.

Gelul anticelulitic cu menta bio Krauter se aplica zilnic, dimineata si reala, pe toate zonele in care exista probleme, masarea zonei afectate fiind facuta intens si circular. Produsul nostru este recomandat pentru orice tip de piele. Pe intreaga durata a tratamentului se recomanda consumul zilnic a minim 2,5 litri de apa. Gelul anticelulitic cu menta bio Krauter actioneaza local, reducand extrem de vizibil aspectul de coaja de portocala, ajutand la stimularea micro-circulatiei si intarirea musculaturii.

Produsul nostru nu are contraindicatii, el poate sa fie folosit atat de persoanele gravide sau care alapteaza. Este insa indicat ca Gel anticelulitic cu menta bio Krauter sa fie initial testat pe o portiune mica de piele si ulterior pe toata zona pe care se doreste aplicarea lui.
Din Gura in Gura