Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gel antiinflamator Gheara dracului cu plante Bio Krauter
2299 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gelul antiinflamator cu gheara dracului actioneaza pe loc, are un puternic efect racoritor, reduce inflamatiile la nivelul zonelor unde se aplica, calmeaza durerile musculare si articulare si relaxeaza musculatura si articulatiile.

Gelul inflamator gheara dracului este produs in Germania de catre compania Krauter si este obtinut din radacina plantei de gheara dracului, eucalipt, mentol si camfor, avand o actiune antiinflamatorie la nivelul articulatiilor si calmand rapid durerile care apar. Masarea regulata a zonelor cu probleme confera o senzatie de relaxare si usurare.

Combinatia exceptionala de ginseng, eucalipt, lemongrass si rozmarit, toate provenite din medii controlate biologic, ofera organismului efecte antiseptice, astringente si ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor dureroase. calmarea durerilor musculare si accelerarea circulatiei periferice.

Este recomandat masajul cu gel antiinflamator gheara dracului in cazul afectinilor care provoaca durere, oferind astfel o senzatie de racorire si relaxare. Eucaliptul reprezinta un remediu esential in tratarea artritei, mai ales in cazul in care simptomele sunt agravate de vremea rece. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are un puternic efect energizant. Lemongrass-ul are un efect antifungic si antiseptic recunoscut. Cercetarile medicale de ultima ora au demonstrat ca uleiul de rozmarin are proprietati antiseptice, extrem de eficiente.

Datorita continutului ridicat de flavonoide, rozmarinul accelereaza circulatia sangelui la nivel periferic si in zona creierului, ajuta la dimininuarea simtomelor provocate de arterita, tromboza, scleroza cerebrala, edeme cardiace soldate cu umflarea gleznelor. In plus este utila in cazul senzatiilor de sufocare sau in cazul racirii mainilor si picioarelor.
Vestea buna este ca avem acum o noua reteta mai concentrata cu absortie si actiune rapida.
Din Gura in Gura